Snällfrön 11: Repetera!

Börja med att utvärdera hur er komplimang-vecko-utmaning gått så här långt.

Den här veckan ska ni få möjlighet att repetera hur man skriver en kommentar.

1. Titta på Snällfrön film 5 igen (starta på 3:08):

#t=3m08s"

♥ skriv något snällt om det du läst, = kommentaren ska handla om det inlägget handlar om, + berätta något nytt, ? ställ gärna en fråga och R rätta, läs igenom din text innan du klickar på skicka, kanske du ska rätta till något?

2. Repetera de olika delarna i en kommentar.

3. Skriv tillsammans en kommentar till valfritt inlägg på Snällfrön.

4. Titta på extramaterialet från förra Snällfrön-film-gänget, se nedan. Kan ni se hur bilderna är tagna? Det är inte redigerade alls.

5. Om ni hinner:
-skriva egna kommentarer två och två
-fortsätta med ”på-vilket-sätt-kan-man-vara-snäll-mot-sig-själv-inspelningar” med ChatterPix.

 

Ps! På måndag får de fyra sista göra Snällfrön-film!

12 Comments
  1. hej det är lydia k och aleanor! vad bra ni är på att göra filmer! vi kollar på er blogg hela tiden! ni är så bra att jag tror att ni kommer vinna på webbstjärnan! jag hoppas att ni vinner! vi holler tumarna ått er i stockholm! HEJDÅ!!!!

  2. snäll frön är best! Jag älskar snäll frön!!!! Jag älskar avsnit 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 och 11. Jag är nästan alltid snäll. jag älskar snäll frön!!!

  3. Jag gillar snällfrön filmerna. Ska vi göra flera. Jag tycker det är fina bilder. Hur länge kommer dom vara i Stockholm. Vilka kommer göra dom sista snällfrön filmerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.