13 Comments
 1. Ni har gjort en bra film! Vi vill också lära oss att göra film. Vi vill också göra en cool film. Hur gjorde ni när ni tog bort huvud och mage?

  • Tack! Kul att ni vill lära er göra film! Vi får försöka planera in det i undervisningen.
   För att ta bort mage och huvud använder man sig av Green Screen, en grön bakgrund och grönt tyg där man vill ta bort. Sedan lägger man in filmen i ett program som kan byta ut allt det gröna till en annan bakgrund. Det är riktigt kul!

 2. Vi tycker att ni var väldigt duktiga. Det såg roligt ut när ni var osynliga i slutet av filmen. Vi har nu lärt oss hur man skriver kommentarer i inläggen. Sist så undrar vi hur många filmer kommer vi att göra?

  • Tack! Jag tycker ni har skrivit en väldigt bra kommentar! Vi kommer att göra ungefär tio filmer nu under vårterminen. Alla elever i årskurs 3 som vill ska få vara med i en film.

 3. Jag älskar snällfrön för man lär sig att vara snäll.bra jobbat.jag undrar hur ni fixar och gör filmer

 4. Ni är bäst snällfrön❤️❤️❤️❤️😃😃😃😃😃😎😎😎😎😎😁😁✌🏾✌🏾👍🏻🎶🤡🤡🤡😻😻😻💋💋💋👩🏻‍🎤

 5. Ni var väldigt duktiga när ni pratade.det såg roligt ut när ni var osynliga.jag undrar hur många elever som kommer va med på filmer?👍💕

 6. Asså snällfrön ni är bäst och ni är så cool jag har lärt mig mycket om att vara snäll och det är bra att vi har ett blog för de som blir mobbad e kan bli stöttade och känna sig trygg. Och att det finns snälla folk så de kan flyta hit och inte bli mobbad i Love you❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🙂🙂🙂🙂🙂

 7. Ni är så duktiga kul att alla som vill i trean kan vara med. Det är kul och lärorikt för oss.❤️

  SNÄLLFRÖN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.